RIL-Nuoret Pirkanmaa: Pikkujoulusauna ja valintakokous

13.12.2022

Pirkanmaan RIL-nuorten pikkujoulusauna ja valintakokous

Tervetuloa Pirkanmaan RIL-nuorten pikkujoulusaunalle ja valintakokoukseen tiistaina 13.12.2022 osoitteeseen Satakunnankatu 23, Majurisaunalle! Paikalle voi saapua alkaen klo 17.

Paikalla luvassa ainakin rentoa yhdessäoloa, jouluista syötävää ja toki saunomista. Omat saunajuomat ja -kamppeet mukaan. Tule pyörähtämään työ- tai opiskelupäivän jälkeen tai viivy vaikka pidempäänkin!

Valintakokous

Illan aikana järjestetään myös kokous, jossa valitaan jäsenet Pirkanmaan RIL-nuorten johtoryhmään seuraavaksi vuodeksi. Johtoryhmässä toiminta tarkoittaa PiRIL-nuorten toiminnan suunnittelua ja tapahtumien järjestämistä kuten lajikokeilut, kulttuuritapahtumat ja seminaarit!

Aiempaa kokemusta järjestötoiminnasta ei tarvitse olla ja työtaakka vuoden aikana ei ole suuri. Mikäli siis helpot ja mukavat hommat tapahtumien järjestelyn parissa itselle ja muille RILin nuorille jäsenille kiinnostaa, tule paikalle kuuntelemaan lisää ja lähde mukaan toimintaan!

Mikäli olisit kiinnostunut, mutta et pääse paikanpäälle, ota yhteys tämän vuoden puheenjohtaja Iina Laakkoseen, iina.laakkonen@ains.fi.

Tapahtuma on suunnattu RILin jäsenille.

Hieman lisätietoa RIL-nuorista: https://www.ril.fi/fi/jasenyys/ril-nuoret/pirkanmaa.html

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan tapahtumaan alta!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle