RIL-Nuoret PKS: FM-CM -ilta

11.12.2018

Kiinteistötiedon hallinta ja hyödyntäminen hankkeesta ylläpitoon

Tervetuloa tiistaina 11.12.2018 kello 17:00 alkaen RIL nuorten johtoryhmän järjestämään tilaisuuteen, jonka aiheena on rakennushankkeiden aikaisen tiedon hyödyntäminen kiinteistöjen ylläpidossa.

Kiinteistöalalla tietojen hyödyntäminen perustuu välittömään tarpeeseen lisäksi rakennushankkeen aikainen tieto harvoin siirtyy ylläpidon hyödynnettäväksi. Se tekee tiedon etsimisen ja käsittelyn sykliseksi. Myös tiedon kokonaispotentiaalista hyödynnetään vain murto-osa. Kiinteistöalalla työntekijällä voi päivittäisestä työajasta mennä jopa 20 % tiedon etsimiseen. Löydetyn tiedon analysoimiseen ja jalostamiseen voi mennä useita päiviä ja vasta sitten saadaan aikaan päätöksentekoa tukeva analyysi. Etsiminen ja datan jalostaminen ovat täysin arvoa tuottamatonta aikaa. Kuinka voimme taklata tätä ongelmaa?

Rambollin Pajassa (Säterinkatu 6, Espoo) järjestettävässä tilaisuudessa tiedonhallinnan teemaa käsitellään usean eri puheenvuoron ja näkökannan kautta. Tapahtumaan mahtuu 20 nopeinta ilmoittautujaa.

 

Tilaisuuden aikataulu

klo 17:00 Tilaisuuden avaus: RIL nuorten johtoryhmän puheenjohtaja Joni Virkki

klo 17:10 Tiedon tuottaminen ja hallinta projektijohtamisen näkökulmasta: Petri Hyttinen, Johtaja, Kiinteistöprojektinjohto

Klo 17:30 Kiinteistötiedon digitalisointi ja hyödyntämätön potentiaali: Ella Laurila, Partner Manager, Ramboll Circle

klo 17:50 Tietomallit tuottamaan, Digitaalinen kaksonen ylläpidossa: Mika Tarhala, Liiketoiminnan kehityspäällikkö, kiinteistötiedon hallinnan konsultointi

Klo 18:10 keskustelua, kevyttä iltapalaa ja virvokkeita

klo 19:00 tilaisuus päättyy.

 

Lisätietoja antaa Mika Tarhala (mika.tarhala[at]ramboll.fi)

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle