RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: MatchMaking 2018

08.02.2018

Matchmaking 2018

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi järjestää vuosittaisen verkostoitumistapahtuman yliopiston rakennus- ja ympäristötekniikan opiskelijoille, nuorille diplomi-insinööreille sekä yrityksille torstaina 8.2.2018 Oulun yliopistolla TellUs Innovation Arenan Stagella. Tapahtumaan osallistujilla on mahdollisuus tutustua rakennusalan yrityksiin sekä löytää uusia kontakteja.

Tapahtumaa on uudistettu annettujen palautteiden perusteella ja tänä vuonna ohjelmassa on kaksi hanke-esittelyä ja lyhyitä puheenvuoroja osallistuvilta yrityksiltä. Puheenvuoron aikana yritys voi mm. kertoa toiminnastaan, esitellä kesätyömahdollisuuksia ja diplomityöpaikkoja sekä yrityksen tarjoamia uramahdollisuuksia. Loppuajan yritysten edustajia voi jututtaa vapaasti ständeillä ja samalla nauttia yritysten sponsoroimista tarjoiluista.

Vapaan verkostoitumisen ohella tilaisuudessa on mahdollisuus parantaa omaa CV:tään RIL-Senioreiden järjestämällä CV-klinikalla. CV-klinikka pidetään RIL-Senioreiden ständillä, joten muista tulostaa CV:si mukaan! CV-klinikalla RIL-Seniorit antavat vinkkejä siitä, miten voit räätälöidä CV:stäsi entistä paremman. CV-klinikalle ei tarvitse varata erikseen aikaa, vaan voit kävellä ständille CV:si kanssa.

Tällä hetkellä tapahtumaan varmistuneita yrityksiä ovat:
Sito, hanke-esittely: Hailuodon silta
VR Track
Sweco
Ramboll
A-Insinöörit
Welado
WSP
Ponvia Oy
Pöyry
Destia


Tapahtuman aikataulu:
16:00 Ovet aukeavat - kahvitarjoilu
16:30 1. hanke-esittely
16:50 Yritysten lyhyitä puheenvuoroja
17:00 2. hanke-esittely
17:30 Yritysten lyhyitä puheenvuoroja
18:00 Verkostoituminen ständeillä
19:00 Tapahtuma päättyy

Muistathan ilmoittautua tapahtumaan viimeistään ti 6.2.2018.

Käythän osallistumassa tapahtumaan myös facebookissa, ilmoitamme uusimmat varmistuneet yritykset sekä hanke-esittelyjen aiheet facebookin tapahtumastamme.

Tervetuloa!

Lisätietoja saat Emma Tähtiseltä:

0504685684 tai emma.tahtinen@gmail.com

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle