RIL-Nuorten Gaalailta 2016

15.09.2016

Nyt on taas aika tuoda koko alan voimat yhteen ja osoittaa rakennetussa ympäristössä piilevä potentiaali! Nimittäin RIL-Nuoret eli Suomen Rakennusinsinöörien Liiton nuorten jaosto järjestää syyskuussa jo neljättä kertaa huippusuositun gaalaillan Aalto-yliopiston uusille rakennetun ympäristön alojen (RYM, ENY ja KJR) opiskelijoille.

Tapahtuman ideana on tarjota uusille opiskelijoille mahdollisuus tutustua laajasti rakennetun ympäristön alan yrityksiin. Tänä vuonna paikan päälle on tulossa ennätysmäärä rakennetun ympäristön alan toimijoita; jo 34 alan yritystä on osallistumassa Gaalailtaan! Tarjolla on lisäksi ruokaa ja juomaa, loistavia puhujia, kilpailuja, yllätysesiintyjä, DJ ja ennen kaikkea kohtaamisia alan muiden toimijoiden kanssa.

Uusien opiskelijoiden lisäksi tapahtumaan ovat tervetulleet ISOhenkilöt. Tilaisuuden pukukoodina on smart casual. Tervetuloa!

***

Tapahtuman alustava aikataulu (Ohjelmanumeroiden välissä vapaata seurustelua ja tutustumista yrityksiin):

17:00 Tilaisuus alkaa / Ruokaa ja juomaa tarjolla

17:30 Tervetuliaissanat - Heli Niesniemi (RIL-Nuorten johtoryhmän puheenjohtaja) ja Joonas Hoikkala (RIL-Nuorten johtoryhmän varapuheenjohtaja ja Gaalaillan vastaava tuottaja)

18:15 Puheenvuoro - Henriikka Hellström - Johtaja, jäsenyys ja viestintä - Suomen Rakennusinsinöörien Liitto RIL

18:45 Puheenvuoro - Anni Sinnemäki - Helsingin kaupungin kaupunkisuunnittelun ja kiinteistötoimen apulaiskaupunginjohtaja

20:00 Yllätysesiintyjä

21:00 DJ

22:00 Tilaisuus päättyy

***

TL;DR:

MITÄ: RIL-Nuorten järjestämä Gaalailta ENG-korkeakoulun fukseille
MISSÄ: Design Factory, Betonimiehenkuja 5, Espoo
MILLOIN: To 15.9.2016 klo 17.00 alkaen
MIKSI: Ainutlaatuinen tilaisuus nähdä koko rakennetun ympäristön alan state-of-art
MITÄ PÄÄLLE? Smarttia casuaalia!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle