RIL Pohjois-Suomi / RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: Perhepäivä Seikkailupuisto Huikiassa

24.08.2019

RIL Pohjois-Suomi / RIL-Nuoret Pohjois-Suomi: Perhepäivä Seikkailupuisto Huikiassa

Jälleen kerran on tullut aika kokoontua viettämään jo lähes perinteeksi muodostunutta Pohjois-Suomen RIL-Nuorten ja RILin Pohjois-Suomen osaston yhdessä järjestämää perhetapahtumaa seikkailupuisto Huikiaan.

Aika: hauskanpidon makuun pääsee lauantaina 24.8.2019 klo 10.00->. Puisto aukeaa varsinaisesti kaikille kävijöille kello 11.00, joten pääsemme ottamaan varaslähdön seikkailuun, johon aikaa on käytettävissä useita tunteja. Saavuttehan paikalle kuitenkin jo hyvissä ajoin ennen kymmentä, jotta varusteiden laittaminen ja ohjeistus eivät vie aikaa itse toiminnasta.

Paikka: Seikkailupuisto Huikia, sijaitsee Oulun Raksilan uimahallin läheisyydessä Pikkukankaanpuistossa

Seikkailupuistossa liikutaan pääsääntöisesti erilaisilla puihin rakennetuilla radoilla vaijereiden varassa. Lasten ja aikuisten radat sisältävät yhteensä noin 100 mukaansatempaavaa ja huikiaa tehtävää. Tehtävistä löytyy sopivasti haasteita kaikille ikään katsomatta. Köysiseikkailu ei vaadi mitään erityisosaamista tai aikaisempaa kiipeilykokemusta. Opastus ja varusteet saadaan seikkailupuistosta. Perhetapahtumaan ovat tervetulleita myös puoliso sekä lapset ja lapsenlapset. Tehtävien jälkeen, tai niiden aikana, on mahdollisuus nauttia myös puistokahvilan palveluista.

Hinta 10 € / yli 18-vuotiaat osallistujat

HUOM! Alle 18-vuotiaat ilmaiseksi

Ilmoita ilmoittautumislomakkeella myös, jos osallistuva lapsesi on alle 7-vuotias.

Ilmoittaudu mukaan ja maksa osallistumisesi 22.8. mennessä,  RILin tilille FI 80 1019 3000 1193 55. Maksun viestiksi RIL Pohjois-Suomi, Perhetapahtuma Seikkailupuisto Huikiassa 24.8.

Yhteyshenkilö: Teemu Turpeinen / 044 5184406

Ei siis muuta kuin Indiana Jones -kamppeet päälle ja tervetuloa mukaan seikkailemaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle