vapaa-aika

RIL-Run 2020

22.08.2020

RIL-Run 2020 lauantaina 22.8. 

RIL-Run 2020 juostaan Helsingissä Kaivopuiston merellisissä maisemissa tai etäjuoksuna valitsemallasi reitillä. Samalla ratkaistaan RILin juoksumestaruudet. Tapahtuma järjestetään Helsinki Marathonin yhteydessä.

Sarjoina on miehille, naisille, seniorimiehille ja seniorinaisille 10 km, ½-maratoni ja täysi maratoni. Juoksun jälkeen yhteinen ravintolaillallinen ja palkintojenjako, jonka kustannukset ovat osittain tai kokonaan tuetut. Sarjavoittajat palkitaan tavarapalkinnoilla, ja heidän nimensä ikuistetaan RIL-Run pokaaliin.

Voit myös osallistua päivän aikana etäjuoksulla valitsemallesi kisamatkalle. Lähetä silloin klo 18 mennessä tuloksesi ja juostu matka sähköpostilla; mieluusti tuloksen todentavan reittijäljen kera. Etäjuoksutulos voidaan hyväksyä myös voittotulokseksi, jos sarjan voittajasta ei ole epäselvyyttä (aikaero kilpailijoihin on suuri suhteessa reittien eroihin). Muussa tapauksessa voittaja valitaan Helsinki Marathonin reitin juosseista.

Ilmoittaudu RILin tapahtumakalenterin kautta viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina. Jos osallistut samalla Helsinki Marathoniin, katso lisätiedot, maksut ja ilmoittautuminen helsinkimarathon.fi.

Tiedustelut ja etäjuoksutulokset risto.kiviluoma (at) welho.com

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle