etätilaisuusril-runulkoilmatapahtumavapaa-aika

RIL-Run Lauttasaaressa ja etäjuoksupäivä

01.04.2023

Tervetuloa lauantaina 1.4. järjestettävään RIL-Run juoksutapahtumaan Lauttasaaressa ja etänä!

Juoksu-, polkujuoksu- tai kävelylenkki pitkin Lauttasaaren sivupolkuja. Reitin pituus on enimmillään n. 11 km. Lenkille lähtö Lauttasaaren urheilupuiston parkkipaikalta klo 10.00.

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma(at)welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Isäntänä toimii Risto Kiviluoma.

Ilmoittaudu Ristolle sähköpostilla osoitteeseen risto.kiviluoma(at)welho.com viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina.

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RIL:in jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp –ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle