ril-seniorit

RIL-Seniorit: Syysretki Tampereelle 10.11. (avec)

10.11.2021

Keskiviikkona 10.11. Syysretki Tampereelle (avec). Retki koostuu ammatillisesta osuudesta, jossa tutustutaan Tampereen keskustan kehittämiseen ja valmistumisvaiheessa olevaan Areena-hankkeeseen sekä Tampereen uuteen ratikkajärjestelmään. Retken kulttuuriosuudessa näemme upean Kinky Boots musikaalin.

Tampere kehittää kaupunkikeskustaansa voimakkaasti Viiden tähden keskustaohjelmalla, jonka projektinjohtaja Tero Tenhunen esittelee meille tarkemmin. Siihen kuuluva areenahanke valmistuu marraskuussa. Valmistumiskiireiden ja koronatilanteen johdosta emme tällä kertaa käy työmaalla. Seuraavaksi Tampereen Raitiotie Oy:n toimitusjohtaja Pekka Sirviö kertoo Tampereen ratikan onnistuneesta toteuttamisesta ja raitiotiejärjestelmän kehittämisestä myös naapurikuntien alueelle. Esittelyt pidetään Sokos Hotelli Torni tiloissa klo 14.00-16.00. Sen jälkeen on yhteinen ruokailu samoissa tiloissa. Ateriana on liha- ja kala-ateriat sekä jälkiruoka.

Kala-ateria: Savustettua taimenta L, G Ruusukaalia ja kurpitsarisottoa
Liha-ateria: Grillattua karitsan ulkofileetä L, G Punaviinikastiketta, ruusukaalia ja parmesaanirisottoa

Jälkiruoka: Omenaclafoutis L, G, PÄ Ranskalainen omenapannukakku ja vaniljajäätelöä

Ennen esittelyjä on varattu aikaa kahvitauolle. Paikkoina voi suositella Tornihotellin 25-kerroksen baaria tai Tammerkosken rannan lähellä sijaitsevia kahviloita. Myös ruokailun jälkeen on aikaa tutustua Tampereen keskustaan ja siirtyä uudella ratikalla Tampereen Työväen Teatteriin, jossa näemme Kinky Boots-musikaalin.

Kinky Boots on sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Oliver-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show! Se oli myös Helsingin Kaupunginteatterin menestysmusikaali, jonka katsoo mielellään useampaankin kertaan. Tampereen Työväen Teatterin Kinky Boots-musikaalin ydin on huikeat osaajat ja sydäntä riipaiseva tarina ihmisen oikeudesta olla oma itsensä. Esitys alkaa klo 19.00 ja kestää noin 2 tuntia 35 minuuttia väliaikoineen.

Lähtö tapahtuu klo 11.00 Kiasman edestä ja paluu teatterin jälkeen. Osallistujia on maksimissaan 40. Matkan kustannukset 141,48 euroa / osanottaja bussikuljetuksineen ja 118,48 euroa / henkilö ilman bussikuljetusta (sis. Eventillan laskutusmaksun).

Ilmoittautuminen päättyy 24.10. Retken vastuuhenkilönä toimii Kari Ruohonen (ammatillinen osuus ja logistiikka, 040 504 5170). Kulttuuriosuuden vastuuhenkilö on Kari Lautso, 0400 411 030.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle