ril-seniorit

RIL-Seniorit: Ateneumin taidemuseo: Väria ja valoa – Impressionismin perintö -näyttely 11.1.2024 (avec)

11.01.2024

Torstaina 11.1. klo 13 vierailemme Ateneumin taidemuseossa tutustumassa Väria ja valoa – Impressionismin perintö -näyttelyyn (avec). Osallistumme ensin yhdessä näyttelyintroon, jonka jälkeen jokainen voi tutustua tarkemmin näyttelyyn omatoimisesti. Näyttely esittelee impressionistista ja uusimpressionistista taidetta ajanjaksolta 1860-1916. Se rinnastaa kansainvälisen taiteen huippunimet kuten Claude Monet, Auguste Renoir, Camille Pissarro ja Alfred Sisley suomalaisen väritaiteen lyhyeen, mutta intensiiviseen kukoistuskauteen.

Olemme varanneet näyttelyintroon yhteensä 40 paikkaa. Ilmoittautuminen ja näyttelyintron maksu 11€/henkilö (sis. Eventillan maksun) viimeistään 26.12.

Ryhmille tarkoitettu sisäänkäynti sijaitsee Ateneuminkujan puolella, josta pääsee suoraan meitä palvelevalle ryhmäkassalle. Ennen näyttelyintron alkua jokainen huolehtii ryhmäkassalla museon sisäänpääsymaksun joko museokortilla tai maksamalla 12 €/henkilö.

Saavuthan riittävän ajoissa paikalle. Näyttelyintro alkaa klo 13 ja Ateneum-salin ovien sulkeuduttua ei ole enää mahdollista osallistua introon.

Tapahtumavastaava on Rita Piirainen, puh. 0400 676067.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle