ril-seniorit

RIL-Seniorit: Helsingin Kaupunginteatteri - Pieni merenneito 30.12. (avec)

30.12.2023

Lauantaina 30.12. klo 13.00. nähdään Helsingin Kaupunginteatteri suurella näyttämöllä koko perheen lumovan Disney-suurmusikaalin, Pieni merenneito.

Pieni merenneito on kiehtovan ihana, ajaton rakkaustarina, jonka maagisen kaunis musiikki on hurmannut yleisöt ympäri maailman. Huikea musikaali on uinut suoraan katsojien sydämiin myös Helsingissä. Ohjaajana mies lukuisien menestysmusikaalien (mm. Kinky Boots) takaa – Samuel Harjanne. Alan Menkenin lumoava musiikki teki aikoinaan tästä elokuvasta yhden maailman isoimmista menestyksistä. Musikaalia varten hän on säveltänyt yli 10 uutta laulua, ja mukana ovat luonnollisesti hitit Part Of Your World ja Oscar-palkinnon voittanut Under the Sea.

HUOM! Esityksessä käytetään strobovaloja, jotka saattavat herkimmille aiheuttaa pahoinvointia. Ikäsuositus 7-vuotiaista ylöspäin.

Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

Ilmoittautumiset ja maksut 88,00 €/lippu (aikuiset) ja 44,00 €/lippu (lapset alle 17 vuotta) (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 28.11. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää seurueelle viereiset paikat ja toimittaa koko seurueen liput samaan sähköpostiosoitteeseen.  

Lisätietoja esityksestä https://hkt.fi/esitykset/pieni-merenneito/

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle