ril-seniorit

RIL-Seniorit: Helsingin kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä ”Näytelmä joka menee pieleen” 16.2. (avec)

16.02.2023

Torstaina 16.2. klo 19 nähdään Helsingin kaupunginteatterin Arena-näyttämöllä (Hämeentie 2) ”Näytelmä joka menee pieleen”.  Todella onnettomuusalttiit harrastajateatterilaiset taistelevat kaikkia todennäköisyyksiä vastaan valmistaessaan klassista murhamysteeriä ensi-iltaan. Jos jokin voi mennä esityksessä pieleen, se menee – ja vieläkin enemmän!

Tämä palkittu maailmanmenestys uudistaa käsityksesi farssista, kun se etenee uskomattomien käänteiden kautta, Monty Pythonin hengessä, kohti häikäisevää finaalia. Keväällä 2022 liput loppuivat kesken, joten nyt tämä naurumaraton palaa takaisin Arena-näyttämölle pudottamaan naurusta hytkyviä katsojia penkeiltään!

Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

Ilmoittautumiset ja maksut 41,00 €/lippu (sis. Eventilla laskutusmaksun) viimeistään 12.1. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja näytelmästä https://hkt.fi/esitykset/naytelma-joka-menee-pieleen/  ja ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin https://hkt.fi/turvallisesti-teatteriin/.

 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle