ril-seniorit

RIL-Seniorit: Helsingin Kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä - Ilmasta rahaa 22.2. (avec)

22.02.2024

Torstaina 22.2. klo 18.30 näemme Helsingin Kaupunginteatterin Suurella näyttämöllä todellisen farssien klassikon, Ilmasta rahaa. (avec)

Näytelmä on yhä uudestaan räjähtävä naurupommi, joka tarjoaa joukon poikkeuksellisen nopeita juonenkäänteitä, yllättäviä väärinymmärryksiä ja kohtuullisen määrän kuuluisaa ovien pauketta. Mikko Laine (Pekka Strang) on saanut potkut työstään vuosia sitten, mutta on kekseliäänä miehenä löytänyt uuden ansaintakeinon huijaamalla sosiaaliviranomaisia aina siihen asti kunnes KELA:n tarkastaja saapuu yllätysvierailulle. Mikon rakennelma uhkaa sortua. Tukalasta tilanteesta irti pyristelevä Mikko tulee vetäneeksi myös ystävänsä Otto Pellin (Janne Kataja) mukaan valheeseen. Käsittämätön härdelli ratkeaa yllättävällä tavalla, mutta sitä ennen on luvassa niin meheviä käänteitä, ettei niistä nauramatta selviä!

Olemme varanneet tilaisuuteen yhteensä 40 lippua. Ilmoittautumiset ja maksut 46 €/lippu (sis. Eventillan maksun) viimeistään 19.1. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille vierekkäiset paikat ja toimittaa liput samaan sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja esityksestä https://hkt.fi/esitykset/ilmasta-rahaa/.

Yhteyshenkilö Tuija Räty, puh 050 5111 639

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle