RIL-Seniorit: Itävälta

20.09.2016

RIL-Seniorit, Itävallan matka 20.9. – 25.9.16

Lennot: Finnairin lennot Helsingistä Wieniin:

 • 20.09.  Helsinki – Wien, 08:30 – 09:55  AY 765, Air Berlin operoi
 • 25.09. Wien – Helsinki, 19:20 – 22:40  AY 768, Air Berlin operoi

Lennoilla:

 • Matkalaukku (max 23 kg) ja käsimatkatavara (max 8 kg)
 • Ei aterioita lennoilla

Majoitus 20.–22.9.: 

 • Imlauer Hotel Salzburg ****, 2 h huoneet, buffetaamiainen
  Rainerstr 12-14, www.imlauerhotels.com
  Hotelli sijaitsee lähellä Salzburgin vanhaakaupunkia, noin 500 metriä Mirabell puutarhaan ja palatsille, noin 15 min kävellen vanhaankaupunkiin.
 • Majoitus: 22–25.9.:   Mercure Wien Westbahnhof ****, 2 hengen huoneet, buffetaamiainen, Felberstrasse 4
  http://www.mercure.com/de/hotel-5358-mercure-wien-westbahnhof/index.shtml
  Hotelli sijaitsee Westbahnhof rautatieaseman lähellä, lähin metroasema U3 Westbahnhof on 100 m matkan päässä. Metrolla U3 pääsee kätevästi vanhaan kaupunkiin 10 minuutissa. Ring kehäkadulle kävellen on noin 1,5 km matkaa. Hotellin lähellä kaupungin suurin ostoskatu Mariahilferstrasse, joka alkaa Westbahnhofilta ja päättyy lähelle kehäkatua ja Taidehistorial- lista museota. Kohtuuhintainen ostos-kävelykatu on 1,5 km pitkä ja sen varrella on lukuisia putiikkeja, kenkä-, kirja-, lelu-, lastenvaate- ym. kauppoja, tavarataloja, ravintoloita ja kahviloita.

Matkaohjelma tässä linkissäPienet muutokset vielä mahdollisia.

Ohjelmassa 23.9. on klo 18.00 illallinen Kursalon konserttitalon ravintolassa, jonka jälkeen klo 20.15 alkaen konsertti konserttisalissa: Mozartin ja Straussin klassisia kappaleita, tanssia, laulua.

Salzburgissa on omatoimisesti mahdollisuus sisällyttää ohjelmaan seuraavat konsertit:

 • Mozart&Dinner – Stiftskeller St Peter:in barokkisalissa illallinen ja Mozart-konsertti; lippu hintaan 60 eur / hlö. Konserttipaikka sijaitsee vanhassakaupungissa, n 1,6 km hotellilta kävellen. Bussikuljetus ei ole mahdollista: Salzburgin koko ydinkeskustassa on pelkkiä kävelyalueita, jossa vain taksit saavat tietyillä kaduilla liikkua.
 • Schloss Mirabell – hieno barokkityylinen palatsi hotellilta n. 400 metrin matkan päässä. Kamariorkesterikonsertti: Mozart, Beethoven, Vivaldi, Haydn; liput hintaan 42 tai 35 eur (42 euron liput paikat 1-5 riviä, 35 euron liput muut rivit sen jälkeen).

Huom! Viimeisenä iltana on mahdollisuus toteuttaa 85 €/hlö lisähinnasta iltaretki Grinzingin viininviljelyskylään yhteisine illallisineen tyypillisessä viinituvassa heurigenissa: runsas, oikein hyvä buffet-illallinen sekä kaikki ruokajuomat, rajaton määrä illallisen aikana. (viinit, oluet, virvokkeet, vesi). Matkalla bussista voimme nähdä Karl Marx Hofin. Retken hintaan sisältyy opas ja bussi 4 tunnin ajaksi.

Retki edellyttää vähintään 30 osanottajaa. Kerro mukaantulosi ilmoittautumisen yhteydessä.

Opaspalvelu:             
Suomenkielinen matkanjohtaja-/opaspalvelu.

Hinta/maksuehdot:    Matkapaketin hinta 1.480 €/hlö, yhden hengen huoneen lisä 220 €,

 • sisältäen lennot, majoitukset buffetaamiaisella, ohjelman mukaiset
 • kuljetukset, retket, opaspalvelut, ruokailut ja sisäänpääsymaksut.
 • Kaikkiin aterioihin kuuluu myös yksi juoma: 0,125 l viiniä tai 0,5 l
 • olut tai 0,33 l virvoitusjuoma.
 • Hinta edellyttää vähintään 30 osanottajaa.

Varausmaksu 350 €/hlö ilmoittautumisen jälkeen ja loppumaksu 1,5 kuukautta ennen lähtöpäivää. Peruutuskulut 100 €/hlö + Finnarin  ryhmäehtojen ja maapalveluiden järjestäjien omien peruutusehtojen mukaiset kulut.

Ilmoittautuminen: Viimeistään kesäkuun 13. päivään mennessä. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Vahvistukset/laskut:  Lähetetään sähköpostin liitteenä, kuten myös lentoliput lähempänä lähtöpäivää. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, jos lähettäminen katuposti-osoitteella on osaltasi parempi vaihtoehto.

Tiedustelut: Vastuullisen matkanjärjestäjän puolesta matkaohjelmaan, hintoihin ja maksuihin liittyviin kysymyksiin vastaa Antero Kontola, AK-Matkat Oy, E-mail: info@ak-matkat.fi tai puh. 09-8946700.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle