etätilaisuusRIL-Nuoretril-seniorittekniikkaryhmätwebinaari

RIL-Seniorit ja RIL-Nuoret: Ilona Nokelan uratarinailta

11.12.2023

RIL-Seniorit ja RIL-Nuoret järjestävät yhteistyössä RILin Kiinteistöjen omistus- tekniikkaryhmän ja RILin Talonrakennus-tekniikkaryhmän kanssa jo toisen uratarinaillan maanantaina 11.12.2023 klo 16-20.

Tilaisuuden pääesiintyjänä on diplomi-insinööri Ilona Nokela, joka toimi viimeksi Eduskunnan kansliassa kiinteistötoimiston päällikkönä. Tule mukaan kuulemaan, kyselemään ja oppimaan, miten teekkarista kasvoi julkisella sektorilla kiinteistötoimen kehittäjä ja arvostettu kiinteistöjen hallinnan ammattilainen.

Ilona Nokelan kertomiin oppeihin kuuluu: ”Julkisia hankintoja ja muita päätöksiä tehdessä on aina muistettava olevansa kuin lasikaapissa. Ei riitä, että päätökset tehdään oikein ja tarkoituksenmukaisesti, vaan niiden pitää myös näyttää siltä.”

***********************

Tilaisuuden ohjelma:

klo 16-18 Ilona Nokelan haastattelu, paikkana WSP Finland Oy:n kokoustila, Mall of Tripla, Workery East, A-rappu, 13. krs. Haastattelijoina Kyösti Oasmaa (RIL Seniorit), Katarina Varteva (RIL Nuoret), Pekka Huovinen (RIL Kiinteistöjen omistus -tekniikkaryhmä) ja Juha-Pekka Smolander (RIL Talonrakennus -tekniikkaryhmä). Voit osallistua tilaisuuteen myös etänä.

klo 18-20 Petankkipeli-tapahtuma – Ilonalta saatavien oppien soveltaminen heti käytäntöön – siirrymme lähellä sijaitseviin Helsinki Pétanque ry:n tiloihin, Pasilan veturihallit, Veturitallintie 34.

*********************************

Tilaisuus tallennetaan ja on nähtävissä RILin jäsenten tapahtuma-aineistot-sivulla.

Saat ilmoittautumisen jälkeen Teams-osallistumislinkin sähköpostiisi.

Lämpimästi tervetuloa tilaisuuteen!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle