ril-seniorit

RIL-Seniorit: Jokiristeily Reinjoella 11.-15.10.2023 (avec)

11.10.2023

RIL senioreiden jokiristeily Reinjoella 11.-15.10.2023 - 4 yötä(ke-su)

"Frankfurt-Mannheim/Heidelberg-Spyer-Strasbourg/Kehl-Mainz-Frankfurt"

Jokiristeily Reinjoella on elämys kaikkina vuodenaikoina. Tämä lokakuinen yhteismatkamme tarjoaa neljä toisistaan poikkeavaa käyntikohdetta opastettuine ohjelmineen höystettynä mukavalla ja vaivattomalla matkanteolla, mukavassa seurassa tyylikkäällä ja tasokkaalla M/S Viva Tiara jokiristeilijällä. Risteilymatkaan kuuluu myös ateriat, yhteensä 11 kpl, ruokajuomineen.

Jo risteilyn alkusatama Frankfurt tarjoaa komeaa katseltavaa; lasikylkisten pilvenpiirtäjien rinnalta löydät perinteisempääkin tyyliä.  Mannheim on tällä matkalla pirttimme vierailulle viehättävään Heidelbergiin.

Speyer on Saksan vanhimpia kaupunkeja ja tunnettu mm. mahtavasta katedraalistaan. Strasbourgissa näet linja-autokierroksella muun muassa Euroopan Parlamentin tärkeät rakennukset ja  kävelykierroksella kohtaat kansainvälistä tunnelmaa, ranskalaista eleganssia sekä vanhojen kaupunginosien perinteikkyyttä.  Mainzissa pääset kuljeskelemaan kaupungin kujilla vaikkapa ostoksilla sekä maistelemaan viininviljelysseudun satoa.  Ihana viiden päivän kattaus elämyksiä Reinjoen varrelta.

Matkan hinta/hlö on 1 695 eur - 1 920 eur kahden hengen hytissä kannesta riippuen. Yhden hengen hytissä hinta on  2 060 eur -2 120 eur. 

Matka toteutuu, jos meitä on vähintään 20 osallistujaa ja aikaa on nyt annettu matkatoimiston puolesta ilmoittautua koko heinäkuu.  Nyt on 16 matkatoimiston listalla ja muistakaa aina ilmoittautua myös RILin sivuilla. Vielä on muutama paikka jäljellä ja vain nopeimmat pääsevät mukaan tälle hienolle risteilylle. Tilaa on korkeintaan 25:lle seniorille. Vastuullinen matkanjärjestäjä on Kristina Cruises Oy.

Matkalle ilmoittaudutaan RIL Seniorit tapahtumat sivuilla ja kukin tekee varauksen soittamalla Kristina Yhteismatkojen toimistoon puh 05-211 44 (ma-pe klo 10-16)

Varausmaksu on 200 eur/henkilö ja se erääntyy viikko varauksen jälkeen. Loppumaksu 1 kk ennen matkaa.

Tutustu matkan ohjelmaan tarkemmin täältä!

Pekalle tuli odottamaton este ja matkan vetäjänä toimii Senioreiden puolelta Sauli Maanpää, mob: 0500 821 851.

Sauli vastaa myös  mielellään matkaa koskeviin kysymyksiin.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle