ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kansallisteatterin suurella näyttämöllä Ensimmäinen tasavalta 25.3. (avec)

25.03.2023

Lauantaina 25.3. klo 19 esitetään Kansallisteatterin suurella näyttämöllä Ensimmäinen tasavalta, joka on Kansallisteatteri 150 vuotta - uusinta syksyltä 2022.

Kansallisteatterin pääohjaajan Esa Leskisen kirjoittama ja ohjaama Ensimmäinen tasavalta on kertomus siitä, kuinka tsaarin vallan alla viruvasta, Euroopan takapajuisimmasta sääty-yhteiskunnasta vähitellen muotoutui demokraattinen, moniäänisyyttä ja oikeusvaltioperiaatetta kunnioittava Suomi. Pääosassa on Suomen ensimmäinen presidentti ja tasavaltaisen hallitusmuodon luoja Kaarlo Juho Ståhlberg, jota esittää Vesa Vierikko. Näytelmä on Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäytelmä.

 

Olemme varanneet yhteensä 20 lippua. Paikat ovat ensimmäisellä parvella riveillä 2 ja 3.

 

Ilmoittautumiset ja maksut 49,00 €/lippu (sis. Eventilla laskutusmaksun) viimeistään 21.2. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen.

 

Lisätietoja näytelmästä https://kansallisteatteri.fi/esitys/ensimmainen-tasavalta/ ja ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin https://kansallisteatteri.fi/turvallisesti-kansallisteatterissa/.

 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle