ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kesäretki Laukon kartanoon ja Hämeenlinnan taidemuseoon (avec) 16.8.

16.08.2022

Lämpimästi tervetuloa tiistaina 16.8.2022 RIL-Senioreiden kulttuuripitoiselle kesäretkelle (avec) Laukon kartanoon ja Hämeenlinnan taidemuseoon. 

Lähdemme tiistaina 16.8. klo 9.00 matkaan bussilla Helsingistä Kiasman pysäkiltä kohti Laukon kartanoa. Menomatkalla piipahdamme omakustanteisella kahvitauolla.

Perillä Laukon kartanossa nykytaiteilijoiden mittavat kesänäyttelyt käyvät kiehtovaa vuoropuhelua historiallisen miljöön kanssa. Esillä on Marjatta Tapiolan, Kauko Lehtisen, Tapani Kokon, Heikki Marilan, Moosa Myllykankaan ja Viljami Heinosen töitä. Tutustumme Kartanon rouvan asiantuntevalla opastuksella sekä kartanoon että kesän näyttelyyn ja skoolaamme lasillisella kuohuvaa kartanon päärakennuksella.

Opastuksen jälkeen nautimme Laukon kartanon ravintolan runsaan kesälounaan kahveineen.

Lounaan jälkeen matkamme jatkuu kohti Hämeenlinnaa. Hämeenlinnan taidemuseon taidekokoelmat ovat uskomaton aarreaitta, johon museon henkilökunta on 70-vuotisjuhlavuoden kunniaksi yhdessä sukeltanut valitsemaan Meidän valintamme –näyttelyn teokset. Taidemuseossa tutustumme oppaan johdolla näyttelyyn. (Museokortti mukaan, ilman museokorttia sisäänpääsymaksu 10 € maksetaan museon kassalla.)

Hämeenlinnasta palaamme päivän kulttuuriantia sulatellen takaisin Helsinkiin, Kiasman pysäkille noin klo 18.30.

Retkelle mahtuu yhteensä 40 osallistujaa.

Retken hinta on 70 € (sis. Eventilla maksun) ja se sisältää Laukon kartanon näyttelyjen sisäänpääsymaksun ja opastuksen, kuohuviinin, lounaan, Hämeenlinnan taidemuseon näyttelyn opastuksen  ja bussikyydin. Ilmoittautuminen viimeistään 7.8.2022. On myös mahdollista osallistua retken ohjelmaan ja tulla omin kyydein paikalle. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, jos et osallistu bussikuljetukseen.

Retken yhteyshenkilö on Rita Piirainen, puh 0400 676067

Ilmoittaudu




Takaisin edelliselle sivulle