ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kulttuurimatka Berliiniin ja Dresdeniin 5.-10.4. (avec)

05.04.2024

5.-10.4. kulttuurimatka Berliiniin ja Dresdeniin.

Nyt on vihdoin saatu kauan odotettu BerliiniDresden, saksalaisen arkkitehtuurin, kaupunkirakentamisen ja kulttuurin matkaohjelma valmiiksi ja myös aikaisemmilta matkoilta tutun Uudenmaan Seuramatkojen kanssa.
Tutustumme 6 päivän ajan huhtikuussa heti pääsiäisviikon jälkeen Keski-Euroopan historiaan ja kulttuuriin, nykypäivään ja tulevaisuuden näkymiin hyvässä seurassa ja asiantuntevassa opastuksessa.
Tämä matka oli RILin ohjelmassa jo neljä vuotta sitten, mutta pandemia ja sota ovat meitä viivästyttäneet.

Keväänä pääsemme vihdoin tälle matkalle ja tärkeä olisi saada 25 lähtijää, koska tämä määrä vaikuttaa merkitsevästi hintaan ja saisimme matkan jaetussa kahden hengen huoneessa erittäin korkeatasoisissa 4 tähden hotelleissa hintaan 1 769 €/hlö.

Puhukaa ystävillenne ja tutuille myös, koska hyvässä ja tutussa RILin seurassa tämä meidän erinomainen ohjelmamme on vieläkin parempi. Oppaana meillä on Saksassa vuosia asunut ja opiskellut, erityisesti kulttuurihistoriaan perehtynyt, arkkitehti Mikael Merenmies, joka tutustuttaa meidät Saksan rakentamisen historiaan, nykypäivään ja sen suuntauksiin. Emme voisi olla paremmissa käsissä. Saksan aina sykkivät kaupunkikeskustat, Berliinin Kurfürstendamme ja KaDeWe tavaratalo varsinkin, ovat aina näkemisen ja kokemisen arvoisia. Neljän tähden hotellimme Hollywood Media on nimenomaan tällä alueella. Berliinin upeasta musiikkitarjonnasta on myös mahdollista päästä nauttimaan. Dresden on monilta vielä käymättä ja sen täydellisesti uudelleenrakennettu vanha keskusta laajoine kävelyalueineen on henkeäsalpaavan upea. Asumme Amedia Plaza Dresdenissä, aivan Vanhankaupungin sydämessä. Nyt on hyvä syy lähteä heti pääsiäisen jälkeen Keski-Euroopan kevääseen tälle odotetulle Berliini-Dresden matkalle. Varatkaa päivät 5-10.4. kalenteriinne!

Koko ohjelman löydätte täältä!

Varaukset s-postilla toimisto@uudenmaanseuramatkat.fi tai puhelimitse arkisin klo 10-12 numerosta 019-4274700. Ilmoita varauksen yhteydessä nimi kuten passissa sekä mahdolliset
erikoisruokavaliot.

Muistathan ilmoittautua myös RIL Senioreiden tapahtumasivuilla !

Ennakkomaksu on Saksan hotellien vuoksi tehtävä tammikuun 31. päivään mennessä ja loppuosa tulee maksuun helmikuun 29. päivä.  

RIL Senioreiden puolesta matkan vetäjänä toimii Pekka Auro, mob: +358 40 777 9426, joka mielellään vastaa kaikkiin matkaa koskeviin kysymyksiin. Älkää epäröikö soittaa! 

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle