ril-seniorit

RIL-Seniorit: m/s J.L. Runebergilla perinteiselle saaristoretkelle 30.5. (avec)

30.05.2023

Tiistaina 30.5. klo 10 suuntaamme m/s J.L. Runebergilla perinteiselle saaristoretkelle (avec). Saaristoretki suuntautuu tänä vuonna Porvooseen. Paluumatka teemme bussilla Haikon ja Albert Edelfeltin ateljeemuseon kautta. Lähtö Kauppatorilta klo 10.00. Porvooseen saavumme klo 13.30. Matkalla on mahdollista ruokailla ja kahvitella. Laivamatkan aikana tutustumme kapteenin selostuksen johdatuksella ympäröivään saaristoon.

Porvoossa on mahdollista tutustua kaupunkiin, museoihin ja muihin nähtävyyksiin sekä kahvitella/ruokailla/shoppailla omaan tahtiin, katso esimerkiksi https://www.discoveringfinland.com/fi/etela-suomi/porvoo/

Klo 16.00 lähdemme bussilla Haikkoon, jossa tutustumme Albert Edelfeltin Ateljeemuseoon. Opastettu museokierros alkaa klo 16.30. https://www.albertedelfeltinateljee.fi Museo viettää 140-vuotisjuhlavuottaan. Ateljeen juhlavuoden näyttelynä on ”Ateljeen helmiä kesältä 1883”, tunnetuin tuon kesän maalauksista lienee ikoninen ”Merellä”. Myös Haikon merimaisema, huvila ja kesävieraat siirtyivät kuviin. Toisessa, ”Ateljeen taikaa” -näyttelyssä on esillä Tero Annanollin, Johanna Lumpeen, Suvi Malekin ja Lumi Saarikosken maalauksia sekä Kaj Lindgårdin veistoksia.

Helsinkiin lähdemme klo 18.00 ja olemme perillä Helsingissä noin kello 19.

Osallistujamäärä on 40. Retken hinta sisältäen matkat ja opastukset on 50 euroa. Ilmoittautuminen viimeistään 9.5.

RIL-Seniorien puolesta retkivastaavana toimii Kari Lautso, puh 0400 411030.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle