ril-seniorit

RIL-Seniorit: Musta laatikko 14.4. (avec)

14.04.2024

Sunnuntaina 14.4. klo 19 avautuu Musta laatikko 21 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä. (avec) Musta laatikko on ainutlaatuinen elävän journalismin esitys, joka ottaa katsojan mukaan hämmästyttävien tietojen, yllättävien oivallusten ja koskettavien tositarinoiden äärelle. Pitkään valmisteltujen ja aiemmin julkaisemattomien tarinoiden kertojina ovat Helsingin Sanomien toimittajat ja kuvaajat.

Elävän journalismin illat etenevät kuin nautinnollinen sanomalehti: aiheiden ja käsittelytapojen kirjo sekä yllättää että viihdyttää. Uniikkia ulkomaanreportaasia voi seurata puhutteleva henkilötarina tai ennenkuulumaton taide-esitys. Humoristista kuvasarjaa voi seurata syväsukellus politiikan, talouden, tieteen tai urheilun aiheeseen. Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

Esityksen jälkeen teatterin lämpiössä järjestetään myös vapaamuotoiset jatkot, joissa voi jatkaa iltaa vielä hetken ystävien kanssa tai tulla juttelemaan esiintyjien kanssa. Teatterin baarissa tarjoilu jatkuu tovin.

Ilmoittautumiset ja maksut 37,00 €/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 12.3. Mikäli ilmoitat myös avecisi, käytä molemmille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme järjestää teille viereiset paikat ja toimittaa liput samaan sähköpostiosoitteeseen. 

Lisätietoja esityksestä https://www.kansallisteatteri.fi/esitys/musta-laatikko-21. 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639. 

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle