ril-seniorit

RIL-Seniorit: Musta laatikko kansallisteatterin suurella näyttämöllä 7.5. (avec)

07.05.2023

Sunnuntaina 7.5. klo 19 Kansallisteatterin suurella näyttämöllä avautuu taas Musta laatikko (avec). 

Musta laatikko on ainutlaatuinen elävän journalismin esitys, joka ottaa katsojan mukaan hämmästyttävien tietojen, yllättävien oivallusten ja koskettavien tositarinoiden äärelle. Pitkään valmisteltujen ja aiemmin julkaisemattomien tarinoiden kertojina ovat Helsingin Sanomien toimittajat ja kuvaajat. 

Elävän journalismin illat etenevät kuin nautinnollinen sanomalehti: aiheiden ja käsittelytapojen kirjo sekä yllättää että viihdyttää. Uniikkia ulkomaanreportaasia voi seurata puhutteleva henkilötarina tai ennenkuulumaton taide-esitys. Humoristista kuvasarjaa voi seurata syväsukellus politiikan, talouden, tieteen tai urheilun aiheeseen.  

Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.  

Ilmoittautumiset ja maksut 36,00 €/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 6.4. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen.   

Lisätietoja esityksestä https://www.kansallisteatteri.fi/esitys/musta-laatikko-19  ja ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin https://www.kansallisteatteri.fi/tietoa-meista/nayttamot/turvallisesti-kansallisteatterissa .

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle