ril-seniorit

RIL-Seniorit: Toinen Kiasman opastettu kierros 17.5. (avec)

17.05.2022

Kiasman vierailu osoittautui niin suosituksi, että olemme järjestäneet toisen opastuksen ARS22 -näyttelyyn. Tervetuloa tiistaina 17.5. klo 14.30 opastetulle kierrokselle Kiasmaan (avec). Vierailulla tutustumme paitsi ARS22-näyttelyyn myös itse Kiasma-rakennukseen.

Nykytaiteen suurkatselmus ARS22 on kymmenes näyttely vuodesta 1961 järjestetyssä näyttelysarjassa. Se on tuonut Kiasmaan kansainvälisen nykytaiteen ajankohtaisimpia ja kiinnostavimpia teoksia ja tekijöitä. Näyttelyn teokset nostavat esiin kysymyksiä ihmisen suhteesta maailmaan: luontoon ja historiaan, hengellisyyteen ja teknologiaan. Näyttely tarjoaa myös paikkoja kohtaamiselle ja vuorovaikutukselle.

Kiasma on rakennuksena kiehtova arkkitehtuurikohde, jonka suurissa linjoissa ja omaperäisissä yksityiskohdissa riittää tutkittavaa. Opastuksella tutustumme myös rakennuksen tarinaan.

Opastuksen jälkeen sulattelemme näkemäämme ja nautimme yhdessä kahvi/teekupposen ja kahvileivän Cafe Kiasmassa.

Olemme varanneet opastukselle yhteensä 20 paikkaa. Opastuksen ja kahvituksen hinta on 15,50€ (sis.Eventilla maksun), joka maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Lisäksi jokainen huolehtii museon sisäänpääsymaksun ennen kierrosta joko Museokortilla tai rahalla. Kierros alkaa klo 14.30.

Ilmoittautumiset tulee tehdä viimeistään 8.5.2022.

Tapahtumavastaava on Rita Piirainen, puh. 0400 676067

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle