etätilaisuustietoiskutwebinaari

RILin Kiertotalous-teemaryhmän tietoisku: Helsingin kiertotalous -klusterin tuotekelpoisuus-työkalun mahdollisuudet

22.11.2023

RILin Kiertotalous-teemaryhmä järjestää 22.11. klo 8–9 tietoiskuwebinaarin, jossa käsitellään Helsingin kiertotalous -klusterin tuotekelpoisuus-työkalun mahdollisuuksia. Tilaisuudessa puheenvuoron pitää Antti Koponen (ent. Rakennusteollisuus RTT).

Purettujen rakennustuotteiden käyttökelpoisuuden arviointi ja osoittaminen on ollut tähän mennessä rakennushankkeen osapuolille vierasta ja hankalaa. Uusi kelpoisuuden osoittamisen työkalu kertoo, millä toimenpiteillä tyypilliset, uudelleen käytettävät rakennustuotteet voidaan määrittää turvallisiksi ja toimiviksi uudessa käyttökohteessa. Tämä työkalu on jatkuvan kehityksen kohteena, jotta siinä määritettyjä menettelyjä saataisiin tutkimuksen ja kentän käyttökokemusten myötä kehitettyä helppokäyttöisemmiksi.

Antti Koponen on jäänyt syksyllä 2019 eläkkeelle Rakennustuoteteollisuus RTT:stä, jossa hän teki pitkän työuran standardisointi- ja tuotekelpoisuusasioiden parissa. Nykyään hän toimii mm. Helsingin kiertotalousklusterin konsulttina selvitellen toimenpiteitä ja työkaluja, miten uudelleen käytettävien rakennustuotteiden käyttöä saadaan edistettyä.

Saat ilmoittautumisen jälkeen Teams-osallistumislinkin sähköpostiisi!

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle