etätilaisuustietoiskut

RILin Kiertotalous-teemaryhmän tietoiskuwebinaari: Jätteestä tuotteeksi? Ei-enää-jätettä -menettelyn soveltamisen edistäminen Suomessa ja EU:ssa

14.12.2022

RILin Kiertotalous-teemaryhmä järjestää keskiviikkona 14.12. klo 8-9 tietoiskun, jonka teemana on Ei-enää-jätettä -menettelyn soveltamisen edistäminen Suomessa ja EU:ssa. 

Tilaisuudessa puhuu Jani Salminen, joka toimii ryhmäpäällikkönä vuoden 2022 loppuun asti Suomen ympäristökeskuksessa ja sen ohella monipuolisissa tutkimus- ja asiantuntijatehtävissä. Hän on paneutunut jätteiden hyötykäyttöasioihin ja niihin liittyvän lainsäädännön kehittämiseen ja soveltamiseen.

Betonimurskeen ei-enää-jätettä asetuksen ja sen soveltamisohjeen astuttua voimaan 1.9.2022 Janin työpöydällä ovat nyt esimerkiksi muovijätteen mekaanisen kierrätyksen ei-enää-jätettä -asetusluonnoksen viimeistely ja MARA-asetuksen pienimuotoiset muokkaukset. Tutkimuspuolella hänen leipälajinsa on kiertotalouden tarkastelu numeroiden valossa ja parhaillaan Jani mm. vetää hanketta, jossa tuotetaan tarkat ja kattavat tiedot pakkausten käytöstä ja pakkausjätteiden muodostumisesta Suomen kansantaloudessa.  

Pääset liittymään tietoiskuun Microsoft Teams-linkin kautta, jonka saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle