etätilaisuustietoiskutwebinaari

RILin Rakennuttaminen ja projektinjohto -tekniikkaryhmän tietoisku: Ympäristöluokitusmallit ja niiden hyödynnettävyys erityyppisissä hankkeissa

07.12.2023

RILin Rakennuttaminen ja projektinjohto -tekniikkaryhmä järjestää tietoiskuwebinaarin: Ympäristöluokitusmallit ja niiden hyödynnettävyys erityyppisissä hankkeissa 7.12.2023 klo 9–10! Tietoiskussa puheenvuoron pitää Timo Rintala (osastopäällikkö, ympäristöluokitukset, Raksystems).

Aamun esityksen tavoitteena on koota ympäristöluokituksissa ohjattavat kokonaisuudet ja eri luokitusmallien ominaispiirteet. Esityksessä pureudutaan luokitusmallien eroihin sekä hyödynnettävyyteen erityyppisissä hankkeissa. Esityksessä käydään läpi rajoitteet eri luokitusmallien hyödyntämiseen ja luokitusten käytöstä saavutettavat hyödyt.

DI Timo Rintala on työskennellyt yli 20 vuoden ajan rakentamisen ympäristö- ja elinkaariohjaushankkeiden projektitehtävissä sekä projektien vastuullisena vetäjänä. Hänellä on laaja kokemus rakennushankkeiden elinkaari-, ympäristö- ja energiaohjauksesta.
Ympäristöluokitusohjauksen osalta hänellä on kattava kokemus eri luokitusmallien käytöstä sekä uudis- että peruskorjaushankkeissa ja olemassa olevassa kiinteistökannassa. Timo Rintala on ollut kehitysvastuussa kansallisen Rakennustiedon ympäristöluokituksen kriteeristön kehityksessä, saavuttanut Suomen ensimmäisiä LEED AP -pätevyyksiä ja omaa kattavan osaamisen BREEAM-ympäristöluokitusten ohjauksesta sekä pätevyydet uudis-, peruskorjaus ja käytönajan sertifiointien ohjaukseen.

Tämä tietoisku on jatkoa keväällä 2023 järjestetyille RTS-, LEED- ja BREEAM-sertifikaattien tietoiskuille. Näiden tietoiskujen tallenteet löytyvät RILin Jäsensivuilta.


Saat ilmoittautumisen jälkeen sähköpostiisi Teams-osallistumislinkin, jonka kautta pääset osallistumaan tapahtumaan!

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle