tietoiskut

RILin tietoisku: Oppeja allianssihankkeista konsultin näkökulmasta

22.10.2020

Tervetuloa mukaan torstaina 22.10.2020 järjestettävään RILin tietoiskuun, jonka aiheena ovat allianssihankkeiden opit konsultin näkökulmasta.

Tietoiskun esiintyjänä toimii AFRYn Suomen infraliiketoiminnan johtaja Mikko Inkala. Inkala on myös toinen RILin varapuheenjohtajista ja intohimoinen yhteistoiminnallisten projektikäytäntöjen ja -mallien edistäjä, jolla on kokemusta useista infra-alan allianssihankkeista.

Inkala kertoo aamun etätietoiskussa kokemuksistaan ja näkemyksistään allianssihankkeissa. Hän painottaa puheenvuorossaan yhteistoiminnallisuuden teknisen ja taloudellisen lähestymiskulman ohella lisäksi toiminnan psykologista ulottuvuutta.

Allianssihankkeessa toiminta vaatii:

  • Itsensä ja organisaationsa likoon laittamista jo tarjousvaiheessa
  • Tarjoamisprosessi ja hankkeen läpivienti on rankkaa työtä; jos haluat päästä helpolla, osallistu vain perinteisiin hankkeisiin

Mutta:

  • Koska allianssihankkeissa tilaaja, toteuttaja ja suunnittelija ovat aidosti samassa veneessä, oppivat mukanaolijat sekä hankkeen johto- että projektitasolla valtavasti. Hyödyt valuvat myös hankkeesta toiseen ja asiakkaalta toiselle.
  • Opit hyödyttävät myös perinteisillä menetelmillä toteutettavia hankkeita.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle