tietoiskut

RILin tietoisku: Rakennetun ympäristön vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin

11.03.2021

Tervetuloa torstaina 11.3.2021 klo 8-9 järjestettävään RILin tietoiskuun "Rakennetun ympäristön vaikutus terveyteen ja hyvinvointiin".

Tietoiskussa käsitellään rakennetun ympäristön ominaisuuksien, kuten sisäilman laadun ja sisätilojen suunnittelun vaikutuksia terveydelle ja hyvinvoinnille, sekä miten niitä voidaan parantaa. Aihetta käsitellään tieteellisen tutkimuksen ja asiakaskokemuksen kautta.

Tietoiskun esiintyjinä toimivat biologian maisterit Riikka Lämsä ja Siru Heiskanen, jotka työskentelevät älykkäitä, ilmaa biologisesti puhdistavia viherseiniä valmistavassa yrityksessä. Siru vastaa Naavan viestinnästä ja markkinoinnista, ja on aktiivisesti osallisena Naavan tutkimustoiminnassa. Riikka on toiminut Naava servicen huoltopäällikkönä ja tekee nykyisin asiakastyötä osana myyntitiimiä.

Naava on aktiivisesti mukana erilaisissa tutkimushankkeissa, joissa pyritään selvittämään luonnon ja sisäilman vaikutuksia terveyteen ja hyvinvointiin.

Esityksessä kerrotaan miten elinympäristömme vaihtuminen luonnosta sisätiloihin vaikuttaa meihin fyysisesti ja kognitiivisesti, ja kuinka näihin tekijöihin voidaan vaikuttaa. Esityksessä keskitytään erityisesti sisäilman ominaisuuksiin ja luonnollisten elementtien merkitykseen rakennusten käyttäjien hyvinvointiin ja suorituskykyyn.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle