RILin tietoisku: UNaLab-hanke Tampereella

20.11.2019

Tervetuloa keskiviikkona 20.11.2019 klo 8.00-9.00 järjestettävään RILin tietoiskuun, jossa aiheena Undan Nature Labs -hanke. Tässä EU-hankkeessa kehitetään kaupungin luontoperustaisia järjestelmiä ja erityisesti hulevesien hallintaa Living Lab -hengessä.

Aiheesta aamussa meille kertoo projektipäällikkö Maarit Särkilahti Tampereen kaupungilta. Tampere on yksi UNaLabin kolmesta edelläkävijäkaupungista erityisesti Vuoreksen keskuspuiston kautta virtaavan hulevesijärjestelmän ansiosta. Muita edelläkävijäkaupunkeja ovat Eindhoven ja Genova.

Särkilahti esittelee aamussa luontopohjaisten ratkaisuiden pilotteja ja niiden yhteiskehittämistä UNaLabissa. Pilotit Tampereella liittyvät enimmäkseen hulevesien määrälliseen ja laadulliseen hallintaan, mutta myös luonnon monimuotoisuus ja virkistyskäyttö ovat tavoitteena. Hankkeessa pyritään mittaamaan järjestelmien toimintaa pohjoisissa olosuhteissa. Tavoitteena on myös hallinnon kehittäminen luontopohjaisia ratkaisuja mahdollistavaan suuntaan.

Tämäkin RILin tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen helposti oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esityksiä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle