tietoiskut

RILin tietoisku: Yleiskatsaus kestävään kehitykseen ja vähähiilisyyteen

20.10.2020

Tervetuloa RILin Rakennuttaminen ja projektinjohto -tekniikkaryhmän tiistaina 20.10.2020 klo 9.00–10.00 järjestämään tietoiskuun, jossa aiheena on kestävä kehitys, rakentamisen ilmastovaikutukset ja niiden hillintä. Esillä ovat myös mm. ilmastonmuutoksen hillinnän terminologia, kuten hiilijalanjälki ja hiilikädenjälki.

Esityksen pitää Sanni Heikkinen (DI, LEED AP, RTS-ympäristökonsultti), vanhempi konsultti, joka toimii talonrakentamisen ympäristö- ja vastuullisuusasiantuntijana ja projektipäällikkönä Rambollilla.

Hän on toteuttanut erilaisia rakennus- ja kiinteistöhankkeiden ympäristövaikutusten elinkaariarviointeja, sisältäen hiilijalanjäljen määrityksiä sekä toiminut asiantuntijana vähähiilisyyden selvityksissä ja koulutuksissa.

Näiden lisäksi Heikkinen työskentelee ympäristöluokitushankkeiden parissa. Hän on toiminut lisäksi rakennusyrityksen toimitila- ja korjausrakentamisen ympäristöasiantuntijana.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle