etätilaisuustietoiskut

RILin tietoiskuwebinaari: Saksan korjausvelka ja suomalaisten kiinteistö- ja rakentamisalan yritysten mahdollisuudet maailmalla

18.05.2022

Keskiviikkona 18.5.2022 klo 8-9 järjestettävässä RILin tietoiskussa on aiheena: Saksan korjausvelka - mitä mahdollisuuksia se tuo suomalaisille kira-alan yrityksille?

Miljoonat talot ja asunnot Saksassa on ilmastoitava, lämmitysjärjestelmät on uusittava sekä varustettava ympäristöstandardien mukaisesti. Omistajille ja vuokralaisille tämä tarkoittaa isoja investointeja. Lisäksi Saksassa on pula osaajista ja innovatiivista konsepteista. Tämä avaa suomalaisyrityksille merkittävän markkinan, eikä pelkästään Saksassa.

Aiheesta on puhumassa Jan Feller, joka toimii Saksalais-Suomalaisen Kauppakamarin toimitusjohtajana. Saksa on Suomen tavaraviennin suurin markkina, ja yli 80 % Suomen viennistä Saksaan kulkee Kauppakamarin 650 jäsenyrityksen kautta.

*********************************

Pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan tilaisuutta.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle