etätilaisuusril-runulkoilmatapahtumavapaa-aika

RIL-Run: Stadi kävellen ja etäjuoksupäivä

24.08.2024

Pitempi kävelylenkki Helsingin rantakaupunginosia kierrellen. Samalla tutustutaan Helsingin käynnissä oleviin rakennushankkeisiin. Lähtö RILin toimiston edestä Fredrikinkatu 42 klo 11. Reittinä alustavasti Jätkäsaari–Hakaniemi–Kalasatama. Kävelyn kesto on noin kolme tuntia tai lyhennettynä oman valinnan mukaan.

Ilmoittautuminen alla olevan lomakkeen kautta tai suoraan Risto Kiviluomalle viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina. Tiedustelut risto.kiviluoma@welho.com. 

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma@welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Katso koko RIL-Run 2024 -juoksukalenteri tästä!

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RILin jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp-ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle