SVR Seniorerna ja RIL-Seniorit vierailevat Itä-Suomessa

26.07.2011

SVR Seniorerna ja RIL Seniorit tekevät vierailun (avec) Savonlinnan Oopperajuhlille ja Itä-Suomeen kesällä 2011. Matka alkaa tiistaiaamuna 26.7 ruotsalaisvieraiden vastaanotolla Eteläsatamassa tai Katajanokalla ja jatkuu sieltä Lahteen, jossa vierailemme Sibelius-talolla. Lahdesta siirrymme lounaalle Mikkeliin Tertin kartanoon. Lounaan jälkeen jatkamme Savonlinnaan, ja majoitumme Seurahuoneelle. Illalla nautimme Olavinlinnassa Giuseppe Verdin oopperasta Don Carlos, jonka esittää Unkarin valtionooppera.

Keskiviikkoaamuna 27.7 vierailemme Kerimäen kirkossa, ja tutustumme Retretin Taidekeskukseen. Lounaan nautimme perinteikkäässä Imatran Valtionhotellissa. Imatralta jatkamme Lappeenrannan linnoituksen kautta Kotkaan, jossa tutustumme Merikeskus Vellamoon. Majoitumme Kotkan Seurahuoneelle. Illallisen nautimme ravintola Wanhassa Fiskarissa.

Torstaiaamuna 28.7 tutustumme vastaperustettuun HaminaKotka Satama Oy:n ja sen suursatamaan Mussaloon. Mussalosta jatkamme saaristoristeilylle Kotkan edustalle, ja nautimme risteillessämme lounaan. Lounaan jälkeen tutustumme Porvoon Vanhaan kaupunkiin, josta jatkamme Helsinkiin, ja hyvästelemme vieraamme laivarannassa noin klo 16.00.

Matka on täysin varattu ja jonossakin on vielä useita pariskuntia. Matkalle osallistuu 24 ruotsalaista ja 28 suomalaista osanottajaa.

Osanottajille tullaan lähettämään tarkennettu ohjelma myöhemmin keväällä 2011.
Takaisin edelliselle sivulle