PiRIL-Nuoret: Ensiasunnon osto -ilta

18.11.2014

Tampereen Teknillisen Seuran Nuorisojaosto ja Pirkanmaan RIL-Nuoret järjestävät Tampereen teknillisellä yliopistolla kaikille avoimen tilaisuuden ensiasunnon ostamisesta. Tilaisuuden järjestelyissä on mukana myös Tampereen teknillisen yliopiston ylioppilaskunta.

Tilaisuudessa kuulemme mitä ensiasunnon ostamiseen liittyy pankin, asuntovälittäjän, korjausrakentamisen sekä asunnon ostajan näkökulmasta. Käydään siis läpi koko ostoprosessi asuntoesittelystä muuttopäivään saakka. Puheenvuoroissa nostetaan esille ensiasunnon ostamiseen liittyviä oikeudellisia ja verotuskysymyksiä, asuntokaupan tämän hetken tilannetta, eri rahoitusvaihtoehtoja, asunnon valintaan vaikuttavia rakennusteknisiä asioita, yleisimpiä korjausrakentamisen tarpeita ja kustannuksia sekä kaupantekoon liittyviä kysymyksiä.

Ensiasunnon osto -ilta on järjestetty viimeksi noin kaksi vuotta sitten ja oli todella suosittu. Puhumaan on tulossa alan todelliset asiantuntijat sekä juuri asunnon ostoprojektin päätökseen saaneet tavalliset teekkarit. Tilaisuuden aikana sekä lopuksi on mahdollisuus esittää kysymyksiä puhujille.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 18.11.2014 klo 17:00-19:30 TTY:n salissa TB103. Alkuun on kahvitarjoilu klo 16:45 alkaen ja varsinainen ohjelma alkaa klo 17:00.

Ei-sitovat ilmoittautumiset osoitteessa: http://goo.gl/forms/a5YAeyGTk9 torstaihin 13.11. mennessä. Ilmoittautumisten perusteella varataan oikea määrä pullaa tarjolle. 

TERVETULOA!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle