PiRIL ulkoilupäivä

05.10.2013

PiRIL ulkoilupäivää vietetään lauantaina 5.10. Kangasalla ulkoillen ja tieliikenteen valtakunnallisen erikoismuseo Mobilian näyttelyihin tutustuen. Tapahtuma on tarkoitettu kaikille RILin jäsenille perheineen ja se on maksuton. Ohjelma alkaa klo 12 ja päättyy noin klo 15.

Ilmoittautumiset ke 2.10. mennessä Juhani Heljolle (juhani.heljo@tut.fi). Ilmoita aikuisten ja lasten määrä. Mobilia toivoi myös tietoa kahvi-munkkitarpeesta (ks. ohjelma alla).

Ohjelma:
Tavataan Mobilian näyttelyn sisäänkäynnin luona klo 12. Kisaranta, Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 KANGASALA, http://www.mobilia.fi/

  • Klo 12 opastettu näyttelykierros teemanäyttelyihin ja salapoliisitehtävä lapsille
  • Klo 13 luontopolku rasteineen Keisarinharjun näköalakorokkeelle, missä PiRIL tarjoaa retkieväät (menu: mustamakkara, hillo, maito, mehu, piparit)
  • Paluu Mobiliaan noin klo 14 ja omatoiminen tutustuminen muihin Mobilian näyttelyihin sekä parakkikylään
  • Munkkikahvimahdollisuus Mobiliassa omalla kustannuksella (4,50€).

Opastetulla näyttelykierroksella tutustutaan mm. tiehöyliin ja tienrakentamisen sekä kunnossapidon historiaan, kahdella pyörällä -näyttelyyn ja vanhoihin Tekniikan Maailman lahjoittamiin poliisiautoihin. Kierroksen jälkeen on salapoliisitehtävä lapsille. Näyttelyssä on myös mm. vanhoja ralliautoja ja presidenttien autoja.

Parakkikylään on omatoiminen tutustuminen. Parakkikylä esittelee 1950 -luvun työttömyysvuosina tienrakennustyömailla käytettyjä parakkeja.

TERVETULOA
Takaisin edelliselle sivulle