POSURIL-Nuoret: Ensiasunnon ostoinfo -ilta

17.09.2014

Onko suunnitelmissasi ostaa ensimmäinen oma asunto? Nyt tai vuoden tai kahden tai kolmen päästä? Tai oletko vain yleisesti kiinnostunut asiasta?

POSURIL-Nuoret järjestää Ensiasunnon ostoinfo -illan yhteistyössä Hartela-Forumin kanssa ke 17.9.2014 klo 17.30 alkaen ravintola Rauhalassa (Mannenkatu 1, Oulu). Illan aikana ohjelmassa on pankin, kiinteistövälittäjän, rakennusliikkeen ja mahdollisesti kaupungin rakennusosaston edustajan tai suunnittelijan puheenvuorot. Lisäksi kuullaan omakohtaisista kokemuksista ensiasunnon ostossa.

Tarkoituksena on, että ilta olisi hyvin interaktiivinen, joten kysymykset illan aikana ovat enemmän kuin tervetulleita. Kysymyksiä voi lähettää myös etukäteen allekirjoittaneelle osoitteeseen kaaranka@palkki.oulu.fi, kysymykset esitetään lähettäjän nimellä/nimimerkillä/nimettömänä illan aikana.

Ilmoittaudu tilaisuuteen viimeistään pe 12.9. klo 12.00 mennessä.

Tilaisuuden alussa tarjotaan kahvit, joten olethan ajoissa paikalla, sillä esitykset alkavat klo 17.30. Tilaisuus kestää noin pari tuntia, jonka jälkeen halukkaat voivat jatkaa iltaa yhdessä jossain paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

*POSURIL-Nuoret – Poikkeuksellisen Suvereenit Rakentajat Ilmiömäisessä Luomisvimmassaan*

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle