RIL-nuoret goes Teekkarispeksi

24.03.2015

Tervetuloa katsomaan Teekkarispeksiä RIL-nuorten kanssa!

Tiistaina 24.3. klo 18:40 parinkymmenen RIL-nuoren joukko astuu Aleksanterin teatterin ovesta sisään, keskustelee syvällisiä, ja lopulta istuutuu seuraamaan Teekkarispeksiä 2015. Sopivalla hetkellä heidän eteensä ilmaantuu lasillisen raikasta juomaa.

Huokea 8 euron opiskelijan ja 14 euron valmistuneen osallistumismaksu oli osoittautunut hinta-laatusuhteeltaan riittäväksi tälle positiivisesti latautuneelle rakentajahenkiselle ihmisjoukolle. He olivat ottaneet yhteyttä Sonja Heikkilään, kun heidän avaruusaluksensa oli räjähtänyt Helsingin yläpuolella, ja tämä oli ohjannut liikenteen kohti Aleksanterin teatteria.

"Omstart!"

Kevään 2015 Teekkarispeksi vie meidät Ceres-asteroidille vuoteen 2404. Eletään asteroidiryntäyksen kulta-aikaa, ja rikkauksia tavoittelevat mainarit uskovat kaiken olevan mahdollista avaruuden rajaseuduilla. Todellinen menestys on kuitenkin kaukaista, sillä kaivostoimintaa hallitsee kovin ottein Kajo-konsernin monopoli.

Mahtisuvun leskeksi jäänyt matriarkka Luhta Kajo kouluttaa tytärtään Kaitaa seuraajakseen. Tulevana matriarkkana Kaitan vastuu on tuomaroida perinteistä keksintökilpailua, johon pääsystä haaveilevat myös slummien keksijät Aatos ja Aria. Kilpailulla on kuitenkin arvaamattomat seuraukset, kun Kaitan pikkuveljen Viktorin kunnianhimo uhkaa vuosisataista perimysjärjestystä.

Lopputulos on väistämätön: Supernova.

"Omstart!"

  • Näytös 24.3. klo 19 Aleksanterin teatterissa
  • Tavataan klo 18.40 teatterin edessä ulkopuolella
  • 19 paikkaa
  • Ilmoittautuminen aukeaa lauantaina 28.2. klo 12:00.
  • Lippujen hinnat: 8e opiskelija, 14e valmistunut, sisältää yhden juoman
  • Lisätietoja Sonja Heikkilältä (etu.suku@tekes.fi)

Nähdään Aleksanterin teatterilla!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle