RIL-Nuoret: Perheretki Helvetinjärvelle

29.08.2015

Pirkanmaan RIL-Nuoret tekevät elokuun lopussa perheretken Helvetinjärven kansallispuistoon. Retki on tarkoitettu koko perheelle, mutta (ennakkotiedoista poiketen) kuljettavat polut eivät aivan sovellu rattaille tai lastenvaunuille.

Lähtö Tampereelta kimppakyydeillä lauantaiaamuna 29.8.2015 kello 9:00 (Tampere-talon edestä)

Kokoontuminen kansallispuiston reunassa Kankimäen / Helvetinportin pysäköintialueella 10:30 (epävirallinen osoite Helvetinkoluntie 770, Ruovesi)

Siitä retkeilemme 2 km luontopolkua Helvetinkolun maisemaan, missä pidämme evästauon ja palaamme toista 2 km polkua takaisin.

Takaisin Kankimäessä on tarkoitus olla viimeistään 14:30 ja pääjoukko on takaisin Tampereella noin 17:00.

--

RIL tarjoaa pientä retkievästä sekä kimppakyytikuljettajien matkakulut. Kerro ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli pystyt tulemaan omalla autolla ja ottamaan muita kyytiin.

Halukkaat voivat lisäksi tehdä lauantai-illan ja sunnuntai-aamupäivän aikana kansallispuistossa toisen pidemmän vaelluksen (esim. 15 km) Haukkajärven tai Luomajärven suuntaan, ja yöpyä teltoissa. Jos haluat osallistua yön yli reissuun, laita normaalin ilmoittautumisen lisäksi sähköpostia eki.lehtimaki{at}sweco.fi, niin sovitaan järjestelyt osallistujien kesken tarkemmin.

Lisätietoja Eki Lehtimäki
eki.lehtimaki{at}sweco.fi
040 8255140

http://www.luontoon.fi/helvetinjarvi

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle