RIL-Nuoret PKS: Kesäskumpat

30.06.2016

RIL-Nuoret järjestävät jäsenilleen wuoden toiseksi parhaat SKUMPAT torstaina 30.6. alkaen klo 16.30 Laiturilla Narinkkatorin laidalla! Tervetuloa myös O-Safalaiset ja Konsulttinuoret!

Luvassa lämmintä säätä, kesäistä juomaa sekä mielenkiintoisia puheenvuoroja (klo 16.30 alkaen) kaupunkien tulevaisuuden näkymistä!

Tulevaisuuden kaupunki teemaa on esitelmöimässä Helsingin kaupunkisuunnitteluvirasto aiheena kaupungin kasvun visiot ja yleiskaava (http://www.yleiskaava.fi/) ja MDI aiheena Kaupungistuminen ja kaupunkien kehittäminen (http://www.mdi.fi/showroom/kaupunkipolitiikan-tiekartta/)

Esitelmät pidetään Laiturilla 16.45-18.  

Tietoiskujen jälkeen siirrymme nauttimaan kesäisestä säästä ja kuplivasta Töölönlahden rantaan, missä on mahdollisuus pelata mölkkyä, petankia tai vaikka heitellä frisbeetä. Omia pihapeleja kannattaa ottaa mukaan! Oma viltti / muu istuin suositeltava, nälkäisimmät tuovat omat piknik-eväät! ;)   Jos joudumme perumaan lupauksemme ja sää on sateinen, kokoonnutaan tietoiskujen jälkeen vaihtamaan kuulumisia RIL:n toimistolla osoitteessa Lapinlahdenkatu 1. Tästä tieto erikseen ilmottuneille ja RIL-Nuorten FB-ryhmään torstaina klo 15 mennessä!  

Kesäterveisin,

Mika Lemmetyinen (@aalto.fi), Kaisa Reunanen (kaisa.reunanen(at)hel.fi)

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle