RIL-Nuoret Pohjois-Suomi, MatchMaking 2015

04.02.2015

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi, MatchMaking 2015

RIL-Nuoret Pohjois-Suomi järjestää verkostoitumistapahtuman yliopiston rakennus- ja ympäristötekniikan opiskelijoille, nuorille diplomi-insinööreille sekä yrityksille.

Tapahtumaan osallistujilla on mahdollisuus tutustua paikallisiin yrityksiin sekä löytää uusia kontakteja. Yrityksille tilaisuus on loistava mahdollisuus esitellä omaa toimintaansa ja tutustua alan nuoriin osaajiin.

Tapahtuma järjestetään Oulun Ympäristötalolla keskiviikkona 4.2.2015. Tapahtuman aikataulu on seuraavanlainen:

 • 15.30 Ovet avautuvat
 • 16.00 Tapahtuman aloitus, kahvi- ja pullatarjoilu
 • 16.15 Yritysten puheenvuorot alkavat. Esiintymisjärjestys:
  Aki Töyräs, DI, puheenvuoro kesätyönhausta
  Hartela
  Lemminkäinen Talo
  Rajaville
  WSP
  Destia
  Ramboll
  VR Track

Seuraa tapahtuman facebook sivuilta uudet mukana olevat yritykset: https://www.facebook.com/events/804378246275307/

18.00 Verkostoituminen (juoma- ja ruokatarjoilua!), työhaastattelusimulaatiot neuvotteluhuoneissa (Erillinen ilmoittautuminen).

n.19.30 Tilaisuus päättyy

Osallistuvat yritykset pitävät jokainen 10 minuutin puheenvuoron. Puheenvuoron aikana yritys voi mm. kertoa toiminnastaan, esitellä kesätyömahdollisuuksia ja diplomityöpaikkoja sekä yrityksen tarjoamia uramahdollisuuksia. Loppuajan yritysten edustajia voi jututtaa vapaasti ständeillä ja samalla nauttia yritysten sponsoroimista tarjoiluista.

Vapaan verkostoitumisen ohella on mahdollisuus parantaa omaa CV:tään ja työhaastattelutaitojaan RIL-Senioreiden järjestämällä CV-klinikalla ja työhaastattelusimulaatiolla. CV-klinikka pidetään RIL-Senioreiden ständillä aulassa, joten muista myös tulostaa CV:si mukaan! Muista ilmoittautua myös työhaastattelusimulaatioon, jos olet kiinnostunut kehittämään haastattelutaitojasi!

Tervetuloa!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle