RIL-Nuoret Pohjois-Suomi, vuosikokous

11.12.2015

Tervetuloa Pohjois-Suomen RIL-nuorten vuosikokoukseen

Vuosikokous pidetään perjantaina 11.12.2015 klo 16:00 alkaen Pelixirissä Alppilassa (Tukkimiehentie 1, 90530 Oulu).

Vuosikokouksessa käydään läpi ensi vuoden toimintasuunnitelma ja valitaan johtoryhmään uudet jäsenet siitä erovuorossa olevien tilalle. Jos johtoryhmään liittyminen kiinnostaa, kannattaa tulla paikalle kuulemaan, millaisesta pestistä on kyse ja rohkeasti lähteä mukaan toimintaan. Jos johtoryhmään liittyminen kiinnostaa, muttet pääse paikalle, ota yhteyttä esimerkiksi allekirjoittaneeseen.

Ennen vuosikokousta pääsemme myös kuulemaan viimeisimmät kuulumiset ajankohtaisesta aiheesta, kun Fennovoiman ydintekniikan asiantuntija ja Suomen säteilevimmäksi insinööriksi nimetty Minttu Hietamäki esittäytyy ja kertoo tuoreimmat kuulumiset Hanhikiven ydinvoimalahankkeesta.

Vuosikokouksen jälkeen siirrymme keilaradoille, jossa meille on varattuna viisi keilarataa klo 18 alkaen.

Pohjois-Suomen RIL-nuoret kustantaa puolet keilaratamaksuista!

Keilaukseen voi osallistua vain, jos osallistuu myös kokoukseen. Jos osallistut keilaukseen, tulethan ajoissa paikalle vaihtamaan kengät (huom. kenkävuokra 1,5€) jne. jotta päästään heti aloittamaan. Myös pelkkään kokoukseen voi osallistua.

Muista merkitä kalenteriin myös 4.2.2016  järjestettävä Pohjois-Suomen RIL-nuorten Matchmaking! Lisätietoa tapahtumasta tulossa myöhemmin.

Terveisin,
Tommi Yliniemi, Pohjois-Suomen RIL-nuoret
tommi.yliniemi@gmail.com, 040-5825835

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle