etätilaisuusril-nuoretwebinaari

RIL-Nuoret: Syksyn sijoitusnäkymät ja mahdollisuudet Trader-kaupankäyntipalvelussa -webinaari

20.09.2023

RIL-Nuoret järjestävät yhdessä Mandatumin kanssa ke 20.9.2023 klo 16–17 Syksyn sijoitusnäkymät ja mahdollisuudet Trader-kaupankäyntipalvelussa -webinaarin, jossa kuullaan sijoittamisen tämänhetkisestä näkymästä sekä Mandatumin Trader -työkalusta, joka on myös RILin jäsenetu. Webinaari järjestetään Teamsissa. 

Miltä sijoitusmarkkinat näyttävät juuri nyt ja millainen on sijoittajan loppuvuosi 2023? Mitkä ovat tämän hetken tuottavimpia omaisuusluokkia? Miten löydät itsellesi sopivimman kaupankäyntialustan, kiinnostavimmat markkinapaikat ja hyödynnät monipuolisesti instrumenttivalikoimaa? Vastauksen näihin ja muihin sijoittamista koskeviin kysymyksiin saat Mandatumin yhdessä RIL-Nuorten järjestämässä sijoittamisen webinaarissa.

Puhujina webinaarissa ovat Mandatumin yksityisvarainhoidosta vastaava johtaja Petri Väisänen, joka esittelee ajankohtaisen markkinakatsauksen ja kertoo tuottavimmista omaisuusluokista nykyisessä markkinatilanteessa. Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelun tuotepäällikkö Tomi Ruhanen kertoo itsenäisen sijoittamisen mahdollisuuksista eri markkinoilla ja instrumenteilla Mandatum Trader -kaupankäyntipalvelussa.

Mandatum on merkittävä finanssipalvelujen tarjoaja, joka yhdistää rahan ja hengen erikoisosaamisen. Mandatum tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman palveluita kattaen omaisuuden- ja varainhoidon, säästämisen ja sijoittamisen, palkitsemisen ja sitouttamisen, eläkeaikaan varautumisen sekä henkilövakuuttamisen.

Itsenäiselle sijoittajalle kaupankäyntipalvelu Mandatum Trader tuo ulottuville 37 markkinaa ja kymmeniä tuhansia sijoituskohteita. Lue tästä lisää aiheesta!


TL;DR

Mikä: RIL-Nuoret: Syksyn sijoitusnäkymät ja mahdollisuudet Trader-kaupankäyntipalvelussa -webinaari
Missä: Etäyhteydellä Teamsissa
Milloin: ke 20.9.2023 klo 16–17
Miksi: Sijoittaminen kannattaa

********

Lähetämme ilmoittautuneille Teams-linkin webinaariin ennen tilaisuutta!

Tervetuloa!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle