etätilaisuusril-runulkoilmatapahtumavapaa-aika

RIL-Run Hangossa ja etäjuoksupäivä

07.10.2023

Juoksu- tai kävelylenkki Hangon merellisissä maisemissa ja illanvietto. Matkan pituus on vapaasti valittavissa. Lenkille lähtö klo 14.00. Lenkin ja palautumisen jälkeen yhteinen ravintolaillallinen (omakustanteinen). Juosta voi myös Itämeri Maratonin yhteydessä (www.itamerimaraton.com).

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma(at)welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Isäntänä toimii Tom Schmidt.

Ilmoittaudu risto.kiviluoma(at)welho.com viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina.

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RIL:in jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp –ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Ilmoittaudu




Takaisin edelliselle sivulle