etätilaisuusril-runulkoilmatapahtumavapaa-aika

RIL-Run Veräjänmäellä ja etäjuoksupäivä

20.05.2023

Tervetuloa lauantaina 20.5. järjestettävään RIL-Run juoksutapahtumaan Veräjänmäellä ja etänä!

Juoksu- tai kävelylenkki Vantaanjoen maisemissa ja illanvietto. Matkan pituus n. 10 km. Tapahtumakeskuksena yksityistilat Veräjänmäellä (varustesäilytys, suihkut ja sauna käytössä), josta lenkille lähtö klo 14. Lenkin jälkeen tai osana sitä kokoonnutaan omakustanteisesti ravintolaterassille Tuomarinkylässä klo 18.00.

Kaikkiin RIL-Run tapahtumiin voit osallistua myös etäjuoksulla. Etäjuoksujen tiedot (tiedot edetystä matkasta ja ajasta, mieluusti reittijäljen ja valokuvien kera) voi lähettää sähköpostilla päivän loppuun mennessä risto.kiviluoma(at)welho.com. Muutokset ja lisätapahtumat ovat mahdollisia, ja niistä tiedotetaan yhteystietonsa jättäneille erikseen.

Isäntänä Reijo Kouhia.

Ilmoittaudu risto.kiviluoma(at)welho.com viimeistään tapahtumaa edeltävänä maanantaina.

RIL-Run on vapaaehtoistyöhön perustuva yhteisö, johon kuuluu juoksun ja kävelyn harrastajia RIL ry:stä. RIL-Run-tapahtumat ovat pääosin maksuttomia, ja niihin olet tervetullut, vaikka et olisikaan RIL:in jäsen. Tapahtumien tavoitteena on sopia sekä miehille että naisille - teekkarista senioriin. Järjestettyjen tapahtumien valokuvia on osoitteessa @RIL_Run ja WhatsApp –ryhmässä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan juoksemaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle