RIL-Seniorit: Ensimmäinen tasavalta Kansallisteatterin suurella näyttämöllä (avec) 25.10.

25.10.2022

Ensimmäinen tasavalta Kansallisteatterin suurella näyttämöllä (avec) tiistaina 25.10. klo 19.00. Kansallisteatterin pääohjaaja Esa Leskisen kirjoittama ja ohjaama Ensimmäinen tasavalta on kertomus siitä, kuinka tsaarin vallan alla viruvasta, Euroopan takapajuisimmasta sääty-yhteiskunnasta vähitellen muotoutui demokraattinen, moniäänisyyttä ja oikeusvaltioperiaatetta kunnioittava Suomi. Pääosassa on Suomen ensimmäinen presidentti ja tasavaltaisen hallitusmuodon luoja Kaarlo Juho Ståhlberg, jota esittää Vesa Vierikko. Näytelmä on Kansallisteatterin 150-vuotisjuhlanäytelmä.

Olemme varanneet yhteensä 40 lippua.

Ilmoittautumiset ja maksut 49,00 €/lippu (sis. Eventilla laskutusmaksun) viimeistään 26.9. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen.

Lisätietoja näytelmästä https://kansallisteatteri.fi/esitys/ensimmainen-tasavalta/ ja ohjeet turvalliseen teatterikäyntiin https://kansallisteatteri.fi/turvallisesti-kansallisteatterissa/.

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle