ril-seniorit

RIL-Seniorit: Kansallisoopperan päänäyttämöllä Taikahuilu 18.4. (avec)

18.04.2023

Tiistaina 18.4. klo 19 esitetään Kansallisoopperan päänäyttämöllä valloittavan villi versio klassikko-oopperasta Taikahuilu. Animaatiota ja eläviä laulajia yhdistävä huikean hauska toteutus on saanut ylistävät arviot kaikkialla. Berliinin Komische Operin tuotannossa Taikahuilu etenee mielikuvituksellisesti mykkäelokuvan kultakauden hengessä. Laulajien ja elokuvan tarkasti ajoitettu yhteistoiminta tuo näyttämölle Taikahuilun loputtoman rikkaan fantasiamaailman. Tuttu tarina Paminaa etsivästä Taminosta, Papagenaa haikailevasta Papagenosta ja valon ja pimeyden kamppailusta ovat entisellään, samoin Mozartin iki-ihana musiikki. Ja nyt Taikahuilun tarina etenee vielä entistä tiiviimmin, sillä puheosuuksien paikalla on elävää animaatiota ja tekstiä.

 

Olemme varanneet esitykseen yhteensä 30 lippua.

 

Ilmoittautumiset ja maksut 77,00 €/lippu (sis. Eventillan laskutusmaksun) viimeistään 13.2. Mikäli ilmoitat useampia henkilöitä, käytä kaikille samaa sähköpostiosoitetta. Tällöin voimme toimittaa koko seurueen liput yhteen sähköpostiosoitteeseen. 

 

Lisätietoja esityksestä https://oopperabaletti.fi/ohjelmisto-ja-liput/taikahuilu/   ja ohjeet turvalliseen oopperakäyntiin https://oopperabaletti.fi/palvelut/turvallisuus/ .

 

Yhteyshenkilö Tuija Räty, 050 5111 639.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle