RILin perhepäivä SuperPark Vantaalla

26.10.2019

Liiku, leiki, temppuile - ota osaa RILin perhepäivään, joka järjestetään tänä syksynä 26.10.2019 klo 11.00 alkaen SuperPark Vantaalla!

SuperPark Vantaa on koko perheen liikunnallinen sisäaktiviteettipuisto. Vantaan Tammistossa sijaitsevasta SuperParkista löydät hauskimmat huvit ja liikuttavimmat elämykset – ympäri vuoden ja säällä kuin säällä.

Sisäaktiviteettipuiston Freestyle Hallissa odottavat skeitti- ja scoottialueet, Air Track -ilmavolttiradat, hyppyrit ja trampoliinit vaahtomuovialtaineen. Game Arenalla otetaan toisista mittaa muun muassa lätkätutkan, jalkapalloflipperin ja koriksen kera. Seikkailualueella voit kiipeillä korkeuksiin, kokeilla vauhdikasta liukumäkeä tai mutkitella polkuautoradalla. Hallista löytyy puuhaa kaikenikäisille lapsille, ja myös vanhemmille!
Lue lisää kaikista aktiviteeteistä hallin verkkosivuilta: https://superpark.fi/park/vantaa/

Perhepäivä aloitetaan klo 11.00 kokoontumalla SuperPark Vantaan pääsisäänkäynnillä. Jokainen saa viettää hallissa niin paljon aikaa kuin haluaa, halli sulkeutuu lauantaisin klo 19.00.
RILin perhepäivään osallistujille tarjotaan myös pullakahvit ravintola Robson'sissa, joka sijaitsee hallin yhteydessä. 

Mukaan RILin porukkaan mahtuu 30 osallistujaa. Saman perheen jäsenille voi ilmoittautuessa käyttää samaa sähköpostiosoitetta.

HUOM! Ilmoittautuminen tähän tapahtumaan alkaa maanantaina 30.9.2019 klo 12.00!

HUOM! Ilmoitukset mahdollisista osallistumisien peruutuksista osoitteeseen jenni.ahola(a)ril.fi viimeistään 17.10.2019! Huomioithan, että joudumme perimään 20 € maksun (per henkilö), mikäli jättäydyt pois tilaisuudesta siitä ilmoittamatta TAI perut osallistumisen 17.10. jälkeen (ilman merkittävää äkillistä estettä osallistumiselle).

Käytännön kysymyksissä lähetä sähköpostia: jenni.ahola(at)ril.fi

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle