tietoiskut

RILin tietoisku: Asiakaslähtöisyys julkisissa viranomaisprosesseissa

28.01.2021

Tervetuloa torstaina 28.1.2021 klo 8-9 järjestettävään RILin tietoiskuun! Tietoiskun aiheena on tällä kertaa asiakaslähtöisyys julkisissa viranomaisprosesseissa, esimerkkinä kiinteistönmuodostuksen kehittäminen asiakaslähtöisin periaattein.

Tietoiskun esiintyjänä toimii tekniikan tohtori Kimmo Sulonen. Sulonen työskentelee tutkijatohtorina Tampereen yliopiston kiinteistökehittämisen PlanCity-tutkimusryhmässä sekä Tontti- ja mittauspalvelut yksikön vetäjänä Hämeenlinnan kaupungilla.

Asiakaslähtöisyys on vähitellen osa myös julkisen sektorin toimintaa ja modernin asiakaslähtöisyyden omaksuminen tarjoaa keinoja ratkaista myös julkisen sektorin haasteita. Tietoiskussa käydään läpi esimerkkitapauksia viranomaistoiminnan kehittämisestä ja uuden toimintamallin omaksumisesta kiinteistönmuodostustoiminnassa Tampereen ja Hämeenlinnan kaupungeissa. Voiko mallia käyttää myös muissa viranomaistehtävissä? Mitä etuja asiakaslähtöisyydestä on julkiselle sektorille? Voiko digitalisaatiosta olla apuja?

Kimmo Sulonen osallistuu aktiivisesti asiakaslähtöisyyden edistämiseen ja alan kehittämiseen olemalla mukana muun muassa tutkimustoiminnassa ja kansallisissa muutoshankkeissa, kuten maankäyttö- ja rakennuslain yhteistyöryhmissä, sekä tekemällä käytännön kehitystyötä omassa viranomaistyössä.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle