tietoiskut

RILin tietoisku: Betonirakenteiden työmaatoteutus

03.06.2020

Tervetuloa mukaan seuraamaan keskiviikkona 3.6.2020 klo 9.00–10.00 järjestettävää RILin tietoiskua "Betonirakenteiden työmaatoteutus".

Betoni on taitajan materiaali ja siten esityksessä käsitellään erityisesti betonitöiden suunnittelun ja toteutuksen käytäntöjä. Betonirakenteiden työmaatoteutuksessa kosteudenhallinta ja rakennekosteuden poistaminen ennen päällysteiden asentamista ovat tulleet entistä tärkeämmäksi kosteus- ja homevaurioiden vuoksi. Betoniteknologiassa on uusien lisäaineiden käytön myötä tapahtunut huomattavaa kehitystä. Muun muassa itsetiivistyvä betoni antaa uusia mahdollisuuksia laadukkaiden puhdasvalupintojen toteutukselle. Myös korkeiden rakennusten rakentaminen on lisääntynyt viime aikoina.

Tietoiskun pääesiintyjänä toimii Seppo Petrow, joka toiminut aihetta käsittelevän RIL-julkaisun kirjoittajana ja päätoimittajana.

Tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esitystä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle