tietoiskut

RILin tietoisku: COVID-19 -ohjeistus rakennusten LVI-järjestelmien käytöstä

26.03.2020

Tervetuloa mukaan seuraamaan torstaina 26.3.2020 klo 8-9 järjestettävää RILin tietoiskua, jossa aiheena koronavirus -ohjeistus liittyen rakennusten talotekniikkaan ja LVI-järjestelmiin.

Vastauksena koronavirus -pandemiaan REHVAn (The Federation of European Heating, Ventilation and Air Conditioning associations) asiantuntijat ovat yhdessä laatineet ohjeistuksen siitä, miten ohjata ja käyttää talotekniikkaa koronavirusalueella, ja estää oikeanlaisilla toimilla LVI-järjestelmien avulla viruksen leviämistä. Koronavirus-pandemian tiedot muuttuvat jatkuvasti, joten ohjeistusta päivitetään ja täydennetään jatkuvasti.

Tätä ohjeistusta ja aihetta RILin tietoiskussa avaa Jarek Kurnitski. Kurnitski toimii professorina niin Aalto-yliopistossa kuin Tallinnan yliopistossa. Hän johtaa Virossa myös ZEBE -tutkimuskeskusta, jossa tutkitaan resurssitehokkuutta rakentamisessa ja nollaenergiataloja. Kurnitski pitää esityksensä suomeksi.

Tämä RILin tietoisku järjestetään etänä, eli pääset osallistumaan tilaisuuteen helposti oman koti- tai työtietokoneesi välityksellä! Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi Microsoft Teams -kokouslinkin, jonka kautta pääset seuraamaan esityksiä.

Ilmoittaudu
Takaisin edelliselle sivulle