INFRA12 – Infrajohtamisen tulevaisuuspäivä

06.03.2012

INFRA12 tähtää tulevaisuuteen. Tapahtuma vetää yhteen infrajohtamisen ajankohtaisimmat puheenaiheet ja tulevaisuuden visiot. INFRA12 on johdon ja päätöksentekijöiden tapahtuma, joka kokoaa maamme merkittävimmät infra-alan toimijat Helsingin Wanhaan Satamaan 6.3. pohtimaan alan kehittämistä ja tutustumaan uusiin hankkeisiin.

Tasokkaissa rinnakkaisseminaareissa (klo 9-15) haetaan vastauksia mm. seuraaviin kysymyksiin:

  • Onko kuntainfra murroksessa? Miten varmistetaan kuntainfran kannattava kehittäminen ja kunnossapito?
  • Rakennetun ympäristön tila heikkenee ja väylien peruskunnossapito on uhattuna. Jäävätkö satsaukset olemassa olevan infran korjausrakentamiseen ja ylläpitoon suurhankkeiden jalkoihin?
  • Miten kannattavuuden ja ekotehokkuuden ristipaineissa luodaan puitteet yhteiskuntaa ja teollisuutta palvelevalle infrastruktuurille?
  • Mihin tietomallipohjaiset palvelut kehittävät alaa ja hankkeita?

Infrapoliittisen iltapäivän (klo 15-18) punaisena lankana on tuleva liikennepoliittinen selonteko. Iltapäivällä otetaan selville, kuinka tuleva liikennepoliittinen selonteko vaikuttaa inframarkkinan tulevaisuuteen Suomessa. Iltapäivän avaa liikenneministeri Merja Kyllönen. Puhujina ja panelisteina ovat mm. ylijohtaja Minna Kivimäki, LVM, johtava neuvonantaja Pekka Pajakkala, VTT, johtaja Tellervo Kylä-Harakka-Ruonala, EK, johtaja Leena Karessuo, Kuntaliitto, puheenjohtaja Kari Ström, Kehto forum. Tapahtumassa jaetaan myös RILin Vuoden Silta-palkinto.

Tapahtuman päättää iltajuhla, jossa verkostoidutaan alan toimijoiden kanssa tarjoilujen äärellä.

Varaa paikkasi alan kehittämisen näköalapaikalta ja ilmoittaudu veloituksetta mukaan jo nyt! www.infrajohtaminen.fi
Takaisin edelliselle sivulle